Over ons | Dansac NL
Lees meer over de missie, het zwaartepunt, de geschiedenis, de bedrijfswaarden en de locaties van Dansac

Over ons


Onze missie

Samen werken aan een beter leven met een stoma.

Dansac werkt samen met hulpverleners en stomadragers aan steeds betere producten en services voor persoonlijke stomazorg. Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van leven voor iedereen met een stoma.

Onze focus

Dansac staat voor stomaproducten die zekerheid, discretie en gebruiksgemak combineren. Daarnaast ontwikkelen we zelf informatie, educatie materialen en hulpmiddelen die stomadragers helpen hun stoma te accepteren, goed te verzorgen en het maximale uit hun leven te halen.

We luisteren graag en goed naar de behoeften van onze klanten en hun verzorgers, omdat we daar onze producten en diensten nog verder door kunnen verbeteren.

Onze geschiedenis

Dansac staat al ruim 40 jaar voor innovatieve oplossingen op het gebied van stomamaterialen.

Dansac is in 1971 opgericht in Fredensborg, Denemarken en is onderdeel van de Hollister Incorporated-groep, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Libertyville, Illinois, VS.

Onze producten worden wereldwijd in meer dan dertig landen verkocht.

Onze waarden

Betrokken

Alles wat we doen, staat in het teken van onze klanten - zowel stomadragers als hun verzorgers. Wij streven ernaar hen optimaal te helpen bij het te boven komen van de fysieke, sociale en psychologische gevolgen van een stomaoperatie en bij een volwaardig en zinvol leven met hun stoma.

Samen werken

Door onze nauwe samenwerking met onze klanten hebben we een goed begrip van hun behoeften en wensen. Samen vertalen we die kennis in steeds betere producten, informatie en diensten waarmee we zowel de stomadrager als de professionele zorgverleners ondersteunen.

Authentiek

In alles wat we doen en zeggen, zijn we trouw aan onszelf en onze missie. We hebben te maken met echte mensen, echte levens en echte stoma's. Het is onze verantwoordelijkheid om respectvol, oprecht en betrouwbaar te zijn, zowel intern als extern.

Dansac - voor persoonlijke stomazorg

De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.