Dansac Ostomy, huidige verklaring met betrekking tot COVID-19 pandemie

  • 9-4-2020
  • Corporate

 

3Geachte klanten en partners, we zijn er nog steeds voor u,

De dagelijkse situatie en behoeften gerelateerd aan de verspreiding van COVID-19 blijven zich ontwikkelen en brengen ons allen unieke en individuele uitdagingen. We delen uw vele zorgen en we zijn vastbesloten om er voor u te zijn en staan klaar om te helpen met uw productvragen en overige behoeften.

Dit zijn de feiten waarvan we weten dat ze belangrijk zijn om van ons te horen:

  •  Op dit moment zijn we volledig operationeel en we verwachten niet dat de pandemie enige invloed zal hebben om onze stomaproducten te leveren aan huidige gebruikers of anderen die hier nood aan hebben, medisch speciaalzaken.
  •  Onze klantenserviceteams zijn in staat om vanuit huis te werken, zodat ze zichzelf kunnen beschermen terwijl ze beschikbaar blijven om te reageren op uw productvragen en overige behoeften.
  •  Onze productiefaciliteiten in Denemarken, India, Ierland, Litouwen en de Verenigde Staten blijven hard werken om aan de voortdurende bevoorradingsbehoeften te voldoen. We hebben veel Amerikaanse en Europese aanbevelingen voor ziektebestrijding en -preventie en lokale overheidsrichtlijnen ingevoerd om onze medewerkers te beschermen tegen besmetting terwijl ze blijven werken in onze faciliteiten.


“Onze bedrijfsmissie, gericht op het dienen van anderen, is des te belangrijker in tijden van crisis", aldus V. George Maliekel, Hollister Incorporated President en CEO. “Onze prioriteiten tijdens deze wereldwijde pandemie zijn tweeledig; ten eerste om voor onszelf, onze dierbaren en elkaar te zorgen, zodat we op onze beurt voor onze klanten kunnen zorgen die elke dag op ons vertrouwen.”

We blijven de COVID-19-situatie nauwlettend volgen en zullen waar nodig nieuwe ontwikkelingen delen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met ons lokale klantenserviceteam op 033 4532194 of stuur een e-mail naar info@dansac.nl.