{ "modal": { "title": "Voor de operatie/Ziekenhuisopname en herstel", "headline": "E-stoma", "content": "

E-stoma is een onlinegids met handige informatie voor mensen die een stoma krijgen, mensen die met een stoma leven, en hun familie en vrienden. De gids bevat belangrijke onderwerpen over stomazorg met betrekking tot de periode vóór de operatie, tijdens de ziekenhuisopname en de herstelperiode, en over het weer oppakken van het leven. In deze serie wordt de persoon met een stoma op een holistische manier benaderd en komt een grote verscheidenheid aan fysiologische, psychologische en sociale onderwerpen aan bod, zoals het ombuigen van hindernissen of weer aan het werk gaan na een periode van ziekte en een stomaoperatie.

\r\n

U vindt theoretische informatie die wordt gekoppeld aan levensechte ervaringen van echte mensen met een stoma. U kunt gemakkelijk en intuïtief door E-stoma navigeren. U kunt de hoofdstukken één voor één achter elkaar doornemen of naar een specifiek onderdeel springen om ergens meer informatie over te vinden.

\r\n

Open de serie    Voor de operatie

\r\n

Open de serie    Ziekenhuisopname

\r\n

Open de serie    Herstel

\r\n

Open de serie    Leven met een stoma

", "additional_content": "", "image_url": "/-/media/images/dansac/learning-center-landing-images/stoma_estoma.ashx", "video_url": "" } }