TRE Seal


TRE Seal


TRE Seal


TRE™ ring en TRE™ huidplaat voorzien van innovatieve TRE™ technologie.

Bezoek de product pagina´s voor meer informatie:

   Vraag gratis TRE monsters van de ring aan

   Vraag gratis TRE monsters van de huidplaat aan

Wanneer het op de peristomale huid aankomt, bestaat er nooit teveel huidbescherming.


TRE™ producten zijn ontworpen om, met drie nivo´s van bescherming, de peristomale huid te beschermen en de natuurlijke gezondheid van de huid te waarborgen.

Van nature heeft de huid een licht zure pH waarde, of zuurmantel. Het beschermen van deze natuurlijke omgeving is erg belangrijk omdat het de integriteit van de huid en de antibacteriële eigenschappen ondersteunt. Stoma uitvloed is pH neutraal en rijk aan spijsverterings enzymen. Bij het in contact komen van deze enzymen met een gezonde peristomale huid, verteren deze enzymen de buitenste laag van de epidermis. Dit kan leiden tot peristomale huidcomplicaties(PSCs).

PSCs komen met regelmaat voor in de stomazorg en hebben op het leven van een stomadrager een belangrijke invloed. Vanuit de traditie worden PSCs reactief behandeld - nadat ze zijn ontstaan. Wat zou het betekenen wanneer er stomazorg producten zouden zijn die de peristomale huid proactief beschermen en zorgen voor een natuurlijk gezonde peristomale huid?

TRE™ buffer technologie

Gepatenteerde formule die is ontwikkeld om de licht zure pH waarde van de gezonde peristomale huid te behouden, een huidvriendelijk peristomaal milieu te ondersteunen - en vijandig voor spijsverteringsenzymen, ervoor te zorgen dat deze de zuurmantel van de peristomale huid niet kunnen beschadigen.

  • Een bufferende oplossing die verandering van de PH waardes voorkomt.
  • Veranderingen in de pH waarde veroorzaakt door factoren zoals stoma uitvloed of transpiratie kunnen de gezonde zuurmantel verzwakken.
  • Als de zuurmantel is verzwakt kan de peristomale huid meer vatbaar zijn voor huidbeschadiging of infectie.
  • TRE™ technologie is ontwikkeld om effectief de pH waarde van een gezonde peristomale huid te behouden en om de peristomale huid tegen blootstelling aan veranderingen van de pH waarde te beschermen .

Lees meer over de peristomale huid en pH buffer

SPIJSVERTERINGS ENZYMEN + PERISTOMALE HUID - EEN "BIJTENDE" RELATIE

DRIE NIVO´S OM DE GEZONDE PERISTOMALE HUID TE BESCHERMEN

TRE™ technologie brengt de bescherming van de peristomale huid naar een ander nivo - drie om precies te zijn. Wanneer het om de peristomale huid gaat, bestaat er nooit teveel bescherming.