Verspreid hartverwarmende berichten op de Stoma Awareness Dag 
7 oktober 2023 

De eerste zaterdag in oktober is traditioneel Stoma Awareness Dag: Een wereldwijde beleving van #OstomateVoices en een kans om mensen bewust te maken van het leven met een stoma. 

 

Niet uit Nederland? Klik hieronder op je land om een andere site te bezoeken.

Australië   |  België (Nederlands)  |  België (Frans)   |  Duitsland  |  Ierland  |  Nieuw-Zeeland  |  UK

Voel je goed in je vel 

Bij Dansac willen we mensen in staat stellen de fysieke, sociale en psychologische uitdagingen van het leven met een stoma te overwinnen. Samen kunnen we het stigma van het hebben van een stoma wegnemen en iemand een nieuwe kans op leven geven. 

ledereen heeft een verhaal en elk verhaal is belangrijk. Deel jouw verhaal op sociale media met de hashtags #OAD2023 en #OstomateVoices. Je kunt je verhaal ook insturen zodat we contact met je kunnen opnemen om een toekomstige stomaheld te worden en je verhaal in een e-mailnieuwsbrief te plaatsen. 

 

ONTMOET ONZE STOMAHELDEN   DEEL JE VERHAAL

Stoma positieve gedachten

Vriendelijke woorden zijn al genoeg om iemands dag op te fleuren - of die van jezelf!

Onze Positieve Gedachten Kaartjes zijn een prachtige manier om positief denken, kalmte en vertrouwen te verspreiden. Download vandaag nog je gratis kaart. Je kunt hem gebruiken voor een persoonlijke oppepper en delen op sociale media om het welzijn van anderen te verbeteren!  
 

POSITIEVE GEDACHTEN KAARTJES BEKIJKEN

Stoma. Skin. Soul.

Door onze betrokkenheid bij stomazorg hebben we geleerd hoe belangrijk het is om oog te hebben voor de persoon achter de stoma. Wat is belangrijk voor de stomadrager, voor de naasten en voor de zorgprofessionals. 

Leven met een stoma

Het hebben van een stoma is een grote verandering in iemands leven. Hoe je hier mee omgaat hangt af van je situatie. En de informatie of ondersteuning die je nodig hebt kan voor iedereen anders zijn. 
 

Rustige huid

Je bent zoveel meer dan je stoma, maar als je last hebt van een geïrriteerde huid kan het moeilijk zijn je te richten op andere dingen. Onze TRE™ producten bieden drie beschermingsniveaus die samenwerken om de huid van nature gezond te houden. 

Hier voor jou

Of je nu stomadrager, verzorger of zorgprofessional bent, ons team kan je helpen. Neem contact op voor vragen over stomaverzorging, over onze producten en hoe deze te gebruiken. 
 
 

Houd het gesprek gaande

Wij zijn er om je te steunen op Stoma Awareness Dag en elke andere dag. Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven en ontvang persoonlijke verhalen van mensen die leven met een stoma, samen met andere educatieve tips en hulpmiddelen.  

 

Op zoek naar meer informatie over de Stoma Awareness Dag?

Bekijk de geweldige dingen die het merk Hollister te bieden heeft! 

 

BEZOEK DE SAD SITE VAN HOLLISTER

 

Mensen die testimonials hebben gegeven, hebben een vergoeding ontvangen van Hollister Incorporated. De getuigenissen, verklaringen en meningen die worden gepresenteerd, zijn van toepassing op de afgebeelde personen. Deze getuigenissen zijn representatief voor hun ervaring, maar de exacte resultaten en ervaringen zijn uniek en individueel voor elke persoon.